Jersey Jazzmen

Klarinet/Vokal: Arne Fuglholt

Arne begyndte først i en ret sen alder at spille klarinet, og han startede sit første jazzband, Møllens Jazzband,  i Odense i 1993, men grundet arbejde måtte han flytte tilbage til Sjælland i slutningen af 1993,

og så var det slut.

Fra 1994 til 1998 var han formand for et bigband, hvor det mest var tenorsax, det handlede om, men ved årsskiftet 1997/98 blev Jersey Jazzmen startet, og bigband-musikken blev lagt på hylden til fordel for klarinetten og traditionel jazz.

Kornet: Bernhard Petersen

Bernhard lærte at spille trompet i skolens orkester, og gik senere til spil i nogle år hos Arnvid Meyer, hvor hans viden om og interesse for den traditionelle jaz blev grundlagt.

Bernhard har næsten altid haft en trompet lige i nærheden og spillet i mange glade amatør sammenhæng, som han stadig gør, og det har gennem årene givet utroligt mange dejlige musikalske venner.

Bernhard har været fast trompetist i Jersey Jazzmen siden 2003. 

Trombone: Erik SkioldErik har været med siden 2003. Han har en fortid iinden for rock musikken hvor han i halvtredserne startede rock musikken i Danmark. Han er født i Canada og har boet og spillet i både England , Skotland , med sit bigband. Han spiller stadig i bigband og en af hans stærke sider er hans sang, hvilket vi nyder godt af iJersey Jazzmen

Klaver: Timon Müller

Timon er uddannet musiklærer fra Musikkonservatoriet og har været klaverlærer i 10 år. Nu er han organist i Nykøbing Sjællands kirke, hvor han spiller både orgel og flygel. Desuden er han leder af adskillige kor, hvor fællessang og sangglæde er i højsædet. Timon har været med i Jersey Jazzmen fra 2018.

Bas: Arne Sørensen

Arne har spillet bas i mange  foskellige besætninger, og han har været fast bassist i Jersey Jazzmen i 2 omgange. Første periode var i 2001 -2002, og efter at være trådt ud i et par år, fik han "hjemve" og kom han tilbage til bandet,  hvor han har været fast mand på gulvbassen lige siden.

Trommer: Dan Hilfling

Dan meldte sig som 12 årig ind i FDF, med formål at kunne modtage næsten gratis musikundervisning. De følgende år spillede han tværfløjte, trompet og trommer i deres orkester.

Senere kom han med i "South Gate Jazzmen" som ofte spillede i det daværende DDR. Med Hiflings Jazzgang havde han i 5 år fast engagement på Søpavillonen i København. Som gæstesolister deltog ofte Jesper Thilo, Flipper, Hugo Rasmussen, Fessor, Jørgen Svare og Daimi.

Siden januar 2004 har Dan været fast mand bag trommerne i Jersey Jazzmen.

jerseyjazzmen.dk © 2006 • Privacy Policy • Terms Of Use