Jersey Jazzmen

HJEM ¦ OM OS ¦ NYHEDER ¦KALENDER ¦BILLEDER ¦ KONTAKT

 

 

 

 

Klarinet/Vokal: Arne Fuglholt

Arne begyndte først i en ret sen alder at spille klarinet, og han startede sit første jazzband, Møllens Jazzband,  i Odense i 1993, men grundet arbejde måtte han flytte tilbage til Sjælland i slutningen af 1993,
og så var det slut.
Fra 1994 til 1998 var han formand for et bigband, hvor det mest var tenorsax, det handlede om, men ved årsskiftet 1997/98 blev Jersey Jazzmen startet, og bigband-musikken blev lagt på hylden til fordel for klarinetten og traditionel jazz.


Trombone/Vokal: Erik Skiold

 Erik var i halvtredserne med til at indføre rock i Danmark og spillede og sang flittigt med sit band under navnet "River". Siden hen har han udvidet repertoiret til både big band og traditionel jazz. Siden 2003 har han været fast mand i bandet og mange sangnumre er bygget op om  hans gode stemme.

Trompet/Vokal: Bernhard Petersen


Bernhard lærte at spille trompet i skolens orkester, og gik senere til spil i nogle år hos Arnvid Meyer, hvor hans viden om og interesse for den traditionelle jaz blev grundlagt.
Bernhard har næsten altid haft en trompet lige i nærheden og spillet i mange glade amatør sammenhæng, som han stadig gør, og det har gennem årene givet utroligt mange dejlige musikalske venner.
Bernhard har været fast trompetist i Jersey Jazzmen siden 2003. 

Banjo: Henrik Stiigvad

Henrik er en rutineret musiker, som har spillet i mange bands tidligere, f.eks. Jons Jazzkapel tilbage i halvfemserne, samt Danish Dixielandband. Henrik har også haft sit eget band, Salty Dogs sammen med sin bror, Lars, men nu er han fast mand i Jersey Jazzmen, og hjælper med at få en swingende rytme.

Bas: Arne Sørensen

Arne har spillet bas i mange  foskellige besætninger, og han har været fast bassist i Jersey Jazzmen i 2 omgange. Første periode var i 2001 -2002, og efter at være trådt ud i et par år, fik han "hjemve" og kom han tilbage til bandet,  hvor han har været fast mand på gulvbassen lige siden.

Trommer: Dan Hilfling

Dan meldte sig som 12 årig ind i FDF, med formål at kunne modtage næsten gratis musikundervisning. De følgende år spillede han tværfløjte, trompet og trommer i deres orkester.
Senere kom han med i "South Gate Jazzmen" som ofte spillede i det daværende DDR. Med Hiflings Jazzgang havde han i 5 år fast engagement på Søpavillonen i København. Som gæstesolister deltog ofte Jesper Thilo, Flipper, Hugo Rasmussen, Fessor, Jørgen Svare og Daimi.
Siden januar 2004 har Dan været fast mand bag trommerne i Jersey Jazzmen.

 

 

 

 

 


 

jerseyjazzmen.dk © 2006 • Privacy Policy • Terms Of Use