Vores band

Glad musik til festen

Glad jazz musik til enhver begivenhed

Jersey Jazzmen spiller altid glad jazz musik og vi bestræber os på at tilpasse repertoiret til den enkelte lejlighed.

Vi spiller glad musik til festen.

Af orkesterets repertoire kan nævnes så forskellige numre som:

Second Line, Wabash blues, What a wonderfull world, Bill Bailey, Basin Street Blues, PetiteFleur, og alle de andre kendte standard numre, som alle kan swinge med til.

Orkesteret

Klarinet/vokal: Arne Fuglholt

Arne begyndte først i en ret sen alder at spille klarinet, og han startede sit første jazzband, Møllens Jazzband, i Odense i 1993, men grundet arbejde måtte han flytte tilbage til Sjælland i slutningen af 1993, og så var det slut.

Fra 1994 til 1998 var han formand for et bigband, hvor det mest var tenorsax, det handlede om, men ved årsskiftet 1997/98 blev Jersey Jazzmen startet, og bigband-musikken blev lagt på hylden til fordel for klarinetten og traditionel jazz.

Trombone/vokal: Erik Skiold

Erik var i halvtredserne med til at indføre rock i Danmark og spillede og sang flittigt med sit band under navnet “River”. Siden hen har han udvidet repertoiret til både big band og traditionel jazz. Siden 2003 har han været fast mand i bandet og mange sangnumre er bygget op om hans gode stemme.

Klaver: Timon Müller

Timon har været klaverlærer i 10 år. Han er uddannet organist og spiller som sådan i Nykøbing Sjælland kirke. Han er leder af adskillige kor, hvor fællessang og sangglæde er i højsædet. Timon kom med i Jersey Jazzmen i 2018.

Trompet: Morten Nielsen

Morten har spille trompet siden teenage årene. Da Fessors Big City Band eksisterede spillede han trompet der. Han har også en fortid som trompetist i Peter Nissens New Orleans band. Desuden har Morten spiller i flere år i Carlsberg BigBand. Siden 2021 har Morten været fast man i Jersey Jazzmen.

Bas: Arne Sørensen

Arne har spillet bas i mange foskellige besætninger, og han har været fast bassist i Jersey Jazzmen i 2 omgange. Første periode var i 2001 -2002, og efter at være trådt ud i et par år, fik han “hjemve” og kom han tilbage til bandet, hvor han har været fast mand på gulvbassen lige siden.

Trommer: Dan Hilfling

Dan meldte sig som 12 årig ind i FDF, med formål at kunne modtage næsten gratis musikundervisning. De følgende år spillede han tværfløjte, trompet og trommer i deres orkester.

Senere kom han med i “South Gate Jazzmen” som ofte spillede i det daværende DDR. Med Hiflings Jazzgang havde han i 5 år fast engagement på Søpavillonen i København. Som gæstesolister deltog ofte Jesper Thilo, Flipper, Hugo Rasmussen, Fessor, Jørgen Svare og Daimi.

Siden januar 2004 har Dan været fast mand bag trommerne i Jersey Jazzmen.

Booking information

Prisniveau:
8.000-10.000kr.

Varighed:
2 timer som udgangspunkt

Hvor spiller vi?
Hele landet

Book direkte gennem Arne

Arne Fuglholt
Tlf: (+45) 23 45 20 30
Mail: arnef@get2net.dk